Bericht versturen

 

Elektrische Noker, uw professionele elektropartner!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xi'an Noker Electric Co.,Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Omleidings Zachte Aanzet voor verkoop
Van goede kwaliteit Omleidings Zachte Aanzet voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Xi'an Noker Electric Co.,Ltd.

1 2 3 4
Xi'an Noker Electric Co.,Ltd. Xi'an Noker Electric Co.,Ltd. Xi'an Noker Electric Co.,Ltd. Xi'an Noker Electric Co.,Ltd.
Klanten Klanten Klanten ustomers

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Noker
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 3000000-8000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Elektrische Noker is een automatisering & een aandrijving geconcentreerd globaal bedrijf, die globale klanten aanbieden controle, vertonings, aandrijvings en systeemoplossingen & andere verwante producten en diensten, onder de steun van zijn uitstekende elektro en elektronische technologie evenals sterke controle technische kracht.

 

Elektrische Noker een technocraat die rijke ervaring van meer dan 15 jaar in R&D, productie en marketing van machts elektroproducten, die wijd op het gebied van in verpakking, druk, textiel, plastic injectie, lift, werktuigmachine, robot, houten knipsel, ceramische steengravure worden gebruikt, glas, document de industrie maken, kraan, ventilator & pomp die, nieuwe energie van middelen voorzien etc… hebben.

 

Hoofdproducten:

Elektrische motor zachte aanzet

De ingebouwde zachte aanzet van de omleidingsmotor

Zachte aanzet in vaste toestand

Vectorfrequentieomschakelaar

Thyristor assemblage

Relais in vaste toestand

AC servomotor en aandrijving

Programmeerbaar logicacontrolemechanisme

Stroommeter

De zender van de druktemperatuur

Digitaal temperatuurcontrolemechanisme

Het controlemechanisme van de waterpomp

Metaal bekleed en metaal ingesloten mechanisme

 

Elektrische Noker bevat R&D-afdeling, producten die workshop, HV-workshop, tentoonstellingsruimte, testlaboratorium, kwaliteitscontroleafdeling, algemeen bureau, verkoopafdelingen, informatiebureau vervaardigen en enz., nu hebben wij meer dan 200 werknemers. Wij hebben de ISO9001-certificatie verkregen van het kwaliteitssysteem en alle producten zijn strikt met de internationale CEI of Chinese normen van de staat in overeenstemming.

 

Van de datum die van orde plaatsen, hebben wij gewoonlijk 5-8 werkdagen aan productie nodig. Gevestigd in Xi'an-Stad, kan de provinciale hoofdstad van China, Elektrische Noker ook OEM de dienst verlenen overeenstemmend aangepast uw. Wij zien oprecht met u van alle landen van de gehele wereld samen te werken ernaar uit. 

 

om de vollediger dienst en product voor onze klanten te verlenen die internationaal, onze klantenverwachtingen in het opzicht van tijd van levering, oplossingssteun ontmoeten, na de verkoopdiensten en van de productaanpassing steun, Elektrische heeft Noker globaal gezocht naar geschikt bedrijven als onze partners, productagenten en verdelers, brengende goede productkwaliteit en professionele dienst aan onze cliënten. De superieure kwaliteit en de lage kosten van het Elektrische product van Noker zijn ten goede gekomen aan van het rijpe en volledige productiesysteem en efficiënte logistisch van China. Onze begaafde en voldoende arbeidskrachten, onze rijke techniekervaringen, drijven vollediger en beter ons product om in het opzicht van functies en prestaties te zijn.

 

Elektrische Noker, uw professionele elektropartner!

Contactgegevens
Xi'an Noker Electric Co.,Ltd.

Tel.: 86-029-83754508

Fax: 86-029-83754508

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)