Bericht versturen

 

Elektrische Noker, uw professionele elektropartner!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOmleidings Zachte Aanzet

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

Certificaat
Van goede kwaliteit Omleidings Zachte Aanzet voor verkoop
Van goede kwaliteit Omleidings Zachte Aanzet voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

China AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier
AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor leverancier

Grote Afbeelding :  AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Noker
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Rj-ASSU220P7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: To be discussed later
Verpakking Details: Cartoon verpakking
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: de reeks van 2000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Dimensie: Kleine Grootte, Lichtgewicht elektronische component: De invoer industriële rang
Streepjestroom: Lage streepjestroom Reliabilityandstabiliteit: Hoge Betrouwbaarheid en Stabiliteit
Torsie: Hoge Begintorsie milieu: Verzet me tegen extreem weer en ruw milieu
Hoog licht:

enige fase zachte aanzet

,

compressor zachte aanzet

Enige Fase AC220V 6--7P van de de Compressor Hete Pomp van de motorlucht van de de Invoer Industriële Rang de Elektronische Componenten Zachte Aanzet

 

 

Enige Fase AC220V 6--7P van de de Compressor verstrekt de Hete Pomp van de motorlucht van de de Invoer Industriële Rang de Elektronische Componenten Zachte Aanzet een efficiënte oplossing in vermindering van startstroom, typisch tot 70%, maar stillprovidesfull starttorsie voor compressoren en motoren.
Over de lijn gaat de aanvang van van de airconditioningstoestelcompressor of inductie motoren van toevloedstromen tot 7-8 keer hoger dan lopende stroom, en beginnende torsie tot 3 keer hoger vergezeld dan lopende torsie. De verhoogde onnodige torsie resulteert in plotselinge mechanische spanning op de machine die tot verhoogde slijtage en hogere de dienst costsand verminderde levensduur leidt. Voorts kunnen de hoge toevloed huidige en huidige pieken het voedingsysteem aan verhoogde leidingen en generatorladingen beklemtonen die tot de resultaten kunnen leiden van voltageonderdompelingen in het opsplitsen van andere waardevolle materiaal of systeemfunctie.

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

Rj-ASSU220P3 is een de zachte startcontrolemechanisme ingebed van het ontwerpairconditioningstoestel (voor het systeem van de enige fasemacht). Het regelt intelligent het startvoltage van de compressor/de motor om de toevloed en schommelingsstroom effectief te verminderen terwijl aan de gang brengen, verbruikt dus veel minder macht van het openbaar nutsnetwerk of AC het voedingsysteem ter plaatse maar verstrekt nog volledige starttorsie voor compressoren en motoren. de efficiënte grenzen de toevloedstroom en verbetert stabilityof zo de macht supplyand vermindert voorbijgaand voltage dropsthat kunnen andere ladingen beïnvloeden of opsplitsen. Dit zal de behoefte van over afmeting van het voedingsysteem elimineren dat in vermindert kapitaalinvesteringeninvestering in voedingcapaciteit resulteert, effectief breiden de lastenmeter, de stroomonderbreker en de capaciteit etc.and van de machtstelefoonlijn de levensduur van de motor of de compressor uit.

 

Rj-ASSU220P3 is een ompactgrootte, maken het lichtgewicht rendabele zachte startcontrolemechanisme met brand ondoordringbaar gemaakte huisvesting en verzegelde byresin het geschikt om zich tegen extreem weer te verzetten en in ruw milieu (airconditioningstoestel openluchteenheid) te overleven, maakt dit een rendabele oplossing met hoge betrouwbaarheid en stabiliteit.

 

Verbindingen

 

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

 

Parameters 

 

Aangepaste Macht:    6P--7P

Voltagewaaier:     187--266VAC

Huidige Waaier:     42A

Maximum Stroom:        50A/1min

Schommelingsstroom:      200A/20mS

Maximum Beginstroom: 130A/350mS

Begintijd: 0,5--1.5S

 

Afmeting

 

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

1. Bedrading eind „L“, „N“ voor de voeding, "aan" om de brandlijn te controleren.

2. Compressor C: verwijst naar de levering van terminal van de compressor de werkende macht, ook AC schakelaaroutput.

3. Compressor S: verwijst naar de compressor is verantwoordelijk voor de aanvang van de windende terminal.

4. Compressor R: verwijst naar de compressor nadat de voltooiing van het begin van het blijven de windende terminal in werking stellen de oorzaak is.

5. Op signaal door de de kringsoutput van de airconditioningscontrole verantwoordelijk voor of om de van de het relais (AC schakelaar) controle van de compressor het signaalvoeding macht te verbinden.

6. De beginnende capacitieve weerstand is ongeveer 3 keer van de werkende capacitieve weerstand, en de twee einden van de condensator moeten parallel met een weerstand van de de koolstoffilm van 15K/2W-voor lossing worden verbonden. De beginnende condensatoren worden geadviseerd voor de machines van 6PU 7P gebruikend een beginnende condensator van 200U 240uF/van 330VAC voor de CD60-motor (Amerikaanse capacitieve weerstand). De installatiestappen van de lijn van de zachte start van het airconditioningssysteem zijn als volgt:

1.The AC de schakelaar (controleer de compressor) leidt de signaalvoeding van op terminal km-6.

2.The nul wordt de lijn van afgesneden van de AC schakelaar veranderd in de Con terminal;

3.Connect de n-terminal aan de nul lijn van de voeding.

4.Connect de verhoogde beginnende capacitieve weerstand (200K 240uF/330VAC, CD60) met de afvoerkanaalweerstand (ohmic 15K/2W, de weerstand van de koolstoffilm).

5.Find de Crun-capacitieve weerstand van het begin windende eind van de airconditioningstoestelcompressor.

7.Connecting één eind van „beginnende condensator en lossingsweerstand“ met Crun die, d.w.z., met „begin windend eind S verbinden“; (nota: het andere eind van de originele Crun-condensator wordt verbonden met nul lijn); (7) verbindend het andere eind van de parallelle „beginnende condensator en lossingsweerstand“ tegen de beginterminal; (8) veranderend de nul lijn van het afsnijden van „het lopende winden R“ van de compressor aan de terminal comp-r; Tot slot controle opnieuw om te bevestigen dat de bovengenoemde lijn correct wordt verbonden;

11.Fix de airconditioningszachte start behoorlijk.

12.Change de te voltooien verbinding.

 

Verzending en Verpakking

 

AC220V enige Fase Zachte Aanzet, het Industriële Controlemechanisme van de Rangzachte start voor Luchtcompressor

Contactgegevens
Xi'an Noker Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)